Ändra eller ta bort snabbval

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
  1. Tryck på image[Inställningar]>[Genvägsinställningar] och välj genvägen du vill ändra.
  2. Tryck på [Redigera].
    image
    • Tryck på [Ta bort] och följ instruktionerna på LCD-skärmen för att radera Snabbvalet.
    • Ändra namnet på snabbvalet genom att trycka på [Byt namn] och följa anvisningarna på LCD-skärmen.
  3. Tryck på [Alternativ].
  4. Välj vilka inställningar som du vill ändra för Snabbvalet och tryck sedan på [OK].
  5. Tryck på [Spara som genväg].
  6. Tryck på [OK] för att bekräfta.
    image
    Du blir tillfrågad om du vill göra denna åtgärd till ett snabbval med en knapptryckning. Följ anvisningarna på LCD-skärmen.
  7. Tryck på [OK].