Lägg till genvägar

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W

Använd funktionen Snabbval om du vill skapa snabbval för vanliga åtgärder som Skanna till USB, Skanna till e-postserver, Skanna till nätverk och Skanna till FTP/SFTP.

Dessa anvisningar beskriver hur du lägger till ett snabbval för Skanna till USB. Stegen för att lägga till andra snabbval för Skanna till är desamma.

image
Innan du lägger till ett snabbval för Skanna till FTP/SFTP eller Skanna till nätverk bör du kontrollera att din nätverksadministratör har lagt till ditt profilnamn och behörigheter i Webbaserad hantering.

1. Tryck på image ([Genvägar]).
  2. Tryck på image eller image för att visa snabbvalsskärmarna.
  3. Lägg till ett snabbval genom att trycka på image.
  4. Tryck på image eller image och visa [till USB].
  5. Tryck på [till USB].
  6. Tryck på [Alternativ].
  7. Tryck på image eller image för att visa tillgängliga alternativ för inställningen och tryck sedan på önskat alternativ.
    Upprepa vid behov de här stegen för att lägga till ytterligare alternativ och tryck sedan på [OK].
  8. Tryck på [Spara som genväg].
  9. Tryck på [OK].
  10. Ange ett namn på snabbvalet. Tryck på [OK].
    image
    Följ anvisningarna på LCD-skärmen om du vill göra det till ett snabbval med en knapptryckning.
  11. Tryck på [OK].