Hem > Scan (Skanna) > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med Brother iPrint&Scan (Windows)

Skanna med Brother iPrint&Scan (Windows)

Skanna från datorn med Brother iPrint&Scan för Windows. Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com för att hämta den.
  1. Starta Brother iPrint&Scan. Gör något av följande:
    • Windows 10

Klicka på image>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 8.1

Klicka på Brother iPrint&Scan.

• Windows 7

Klicka på image (Start)>Alla program>Brother iPrint&Scan.

2. Om din Brother-skanner inte är markerad klickar du på knappen Välj din maskin. Markera sedan din Brother-skanner genom att följa anvisningarna på skärmen.
  3. Klicka på ikonen Skanna och skanna sedan dina dokument genom att följa anvisningarna på skärmen.