WIA-drivrutinsinställningar (Windows)

image
Profil
Välj den skanningsprofil som du vill använda i Profil rullgardinsmenyn.
Källa
Välj alternativet Matare (skanna ena sidan) eller Matare (skanna båda sidorna) i listrutan Källa.
Pappersstorlek
Välj en pappersstorlek från listrutan Pappersstorlek.
Färgformat
Välj ett färg-format för skanning i rullgardinsmenyn Färgformat.
Filtyp
Välj ett filformat i rullgardinsmenyn Filtyp.
Upplösning (DPI)
Ställ in en skanningsupplösning i fältet Upplösning (DPI). En hög upplösning kräver mer minne och längre överföringstid, men resulterar i en klarare bild.
Ljusstyrka
Du ställer in nivån för Ljusstyrka genom att dra reglaget åt höger eller vänster för att få ljusare eller mörkare bild. Om den skannade bilden är för ljus ställer du in ett lägre värde för ljusstyrka och skannar dokumentet på nytt. Om bilden är för mörk ställer du in ett högre värde för ljusstyrka och skannar dokumentet på nytt. Du kan även skriva ett värde i fältet för att ställa in ljusstyrkans nivå.
Kontrast
Du kan öka eller minska Kontrast-nivån genom att dra reglaget åt höger eller vänster. Ökad kontrast framhäver bildens mörka och ljusa områden, medan minskad kontrast ger större detaljrikedom i grå områden. Du kan även ange ett värde i fältet för att ställa in kontrast.