Hem > Säkerhet > Låsa maskininställningarna från kontrollpanelen > Översikt över inställningslås > Ställa in eller ändra lösenordet till inställningslåset

Ställa in eller ändra lösenordet till inställningslåset

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Allmän inställning]>[Inställningslås].
    image
    Ändra lösenordet genom att trycka på image [Inställningar]>[Allmän inställning]>[Inställningslås]>[Ställ in lösenord] och sedan ange ditt befintliga lösenord (fyra siffror). Tryck på [OK].
  2. Mata in ett fyrsiffrigt tal som lösenord med hjälp av siffrorna 0-9. Tryck på [OK].
  3. Ange det nya lösenordet igen när [Verifiera:] visas på pekskärmen. Tryck på [OK].
  4. Tryck på image.