Aktivera inställningslås

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W

Använd funktionen för inställningslås för att blockera obehörig åtkomst till maskininställningarna.

När inställningslåset är inställt på På går det inte att komma åt maskinens inställningar utan att ange lösenordet.

1. Tryck på image [Inställningar]>[Allmän inställning]>[Inställningslås]>[Lås Av=>På].
  2. Ange det nuvarande fyrsiffriga lösenordet. Tryck på [OK].
image
Stäng av inställningslåset genom att trycka på image på pekskärmen, ange det aktuella fyrsiffriga lösenordet och tryck sedan på [OK].