Hem > Scan (Skanna) > Skanna från din dator (Mac) > Skanna med Brother iPrint&Scan (Mac)

Skanna med Brother iPrint&Scan (Mac)

Skanna från datorn med Brother iPrint&Scan för Mac. Hämta och installera Brother iPrint&Scan från App Store.
  1. I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.
    Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om din Brother-skanner inte är markerad klickar du på knappen Välj din maskin. Markera sedan din Brother-skanner genom att följa anvisningarna på skärmen.
  3. Klicka på ikonen Skanna och skanna sedan dina dokument genom att följa anvisningarna på skärmen.