Hem > Scan (Skanna) > Skanna från din dator (Mac) > Skanna med TWAIN-kompatibla program (Mac)

Skanna med TWAIN-kompatibla program (Mac)

Du kan skanna med TWAIN-kompatibla program. Mer information om skanningsrutiner finns i din applikations bruksanvisning.
  1. Lägg i dokumentet.
  2. Starta ditt grafikprogram och välj sedan skanningsfunktionen.
    Dialogrutan för skannerkonfiguration visas.
    image
  3. Justera vid behov skannerinställningarna i motsvarande dialogruta.
  4. Välj dokumentstorlek i rullgardinsmenyn Document Size (Dokumentstorlek).
  5. Klicka på alternativet PreScan (Förinskanning) om du vill förhandsgranska din bild och beskära oönskade delar före skanning.
  6. Klicka på Start.
    Skannern börjar skanna.