Hem > Rutinunderhåll > Packa och transportera din Brother-maskin

Packa och transportera din Brother-maskin

Använd originalförpackningen när du transporterar maskinen. Skador som uppkommer under transport täcks eventuellt inte av garantin om du inte har packat skannern på rätt sätt.

Skannern bör vara försäkrad hos transportören.

1. Koppla från alla kablar och dra ut nätadaptersladden ur eluttaget.
  2. Stäng den utfällbara dokumentmataren.
  3. Ta bort dokumentmataren (1).
    image
  4. Tryck in utmatningsfacket ordentligt i skannern.
    image
  5. Packa in skannern i originalpåsen.
    image
  6. Packa skannern och det tryckta materialet i originalkartongen med originalemballaget enligt bilden. (Det ursprungliga förpackningsmaterialet kan variera beroende på landet.)
    image
  7. Stäng kartongen och tejpa igen den.