Hem > Nätverk > Grundläggande nätverksfunktioner som kan användas

Grundläggande nätverksfunktioner som kan användas

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Skannern stöder olika funktioner beroende på operativsystem. I den här tabellen kan du se vilka nätverksfunktioner och anslutningar som stöds i olika operativsystem.

Operativsystem

Windows 7 (SP1)

Windows 8.1

Windows 10

Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2016

Windows Server 2019

macOS v10.14.x

macOS v10.15.x

macOS 11.0.x

Skanning

Ja

Ja

Ja

BRAdmin Light *1 *2

Ja

Ja

Webbaserad hantering *2

Ja

Ja

Ja

*1
BRAdmin Light kan hämtas från din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
*2
Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”. Vi rekommenderar att du omedelbart ändrar standardlösenordet för att skydda maskinen mot oauktoriserad åtkomst.