Hjem > Scan (Skann) > Skanne fra datamaskinen din (Mac) > Skann med Brother iPrint&Scan (Mac)

Skann med Brother iPrint&Scan (Mac)

Bruk Brother iPrint&Scan for Mac for å skanne fra datamaskinen. Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.
  1. Finder-menylinjen klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.
    Brother iPrint&Scan-skjermen vises.
  2. Hvis Brother-maskinen din ikke er valg, klikker du på Velg din maskin-knappen og følg deretter skjerminstruksjonene for å velge Brother-maskinen din.
  3. Klikk på Skann-ikonet, og følg deretter skjerminstruksjonene for å skanne dokumentene dine.