Hjem > Scan (Skann) > Skanne fra datamaskinen din (Mac) > Skanne med TWAIN-kompatible programmer (Mac)

Skanne med TWAIN-kompatible programmer (Mac)

Du kan skanne med TWAIN-kompatible programmer. Du finner mer informasjon om skanning i håndboken for programmet.
  1. Legg i dokumentet.
  2. Start grafikkprogrammet ditt, og velg deretter skanneoperasjonen.
    Dialogboksen for skanneroppsett vises.
    image
  3. Juster innstillingene i dialogboksen Skannerinnstillinger etter behov.
  4. Velg dokumentstørrelsen fra rullegardinlisten Document Size (Dokument størrelse).
  5. Klikk på alternativet PreScan (Forhåndskanning) for å forhåndsvise bildet og beskjære uønskede områder før skanning.
  6. Klikk på Start.
    Maskinen starter skanningen.