Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

ADS-3100/ADS-4100

image
  1. Virheilmaisin (merkkivalo)
    Vilkkuu, kun laite havaitsee virheen.
  2. image (Virta päällä/pois) (ja merkkivalo)
    Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
    Katkaise virta laitteesta painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna.
  3. image (Pysäytä)
    Paina tätä, kun haluat pysäyttää tai peruuttaa nykyisen toimesi ja palata valmiustilaan.
  4. image (Skannaa USB:hen)
    Paina tätä, kun haluat skannata USB-muistitikulle.
  5. image (Skannaa PC:hen)
    Paina tätä, kun haluat skannata tietokoneeseen.
    image
    Asenna skannaussovellus (esimerkiksi Brother iPrint&Scan) ja määritä asetukset sovelluksessa ennen skannaamista laitteesta.

ADS-3300W/ADS-4500W

image
  1. image (Takaisin)
    Paina tätä, jos haluat palata edelliseen näyttöön tai valikkoon.
  2. image (Koti-painike)
    Palaa aloitusnäyttöön ja valmiustilaan painamalla tätä.
  3. image (Virta päällä/pois) (ja merkkivalo)
    Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
    Katkaise virta laitteesta painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna. Nestekidenäyttöön tulee viesti [Sammutetaan] muutamaksi sekunniksi, ennen kuin laite sammuu.
  4. image (Pysäytä)
    Paina tätä, kun haluat pysäyttää tai peruuttaa nykyisen toimesi ja palata valmiustilaan.
  5. Nestekide-kosketusnäyttö
    Käytä valikkoja ja asetuksia painamalla kosketusnäyttöä.