Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Nestekidenäytön esittely

Nestekidenäytön esittely

Vastaavat mallit:ADS‑3300W / ADS‑4500W

Aloitusnäytöt

Alkuun-näyttöjä on kolme, ja niihin päästään painamalla image tai image.

Seuraavissa näytöissä näkyy laitteen tila, kun laitetta ei käytetä.

Aloitusnäyttö 1

image
Aloitusnäyttö 1 tarjoaa pääsyn Skannaa PC:hen-, Skannaa työnkulkuun- ja Skannaa verkkoon -toimintoihin.

Aloitusnäyttö 2

image

Aloitusnäyttö 2 tarjoaa pääsyn Skannaa FTP:hen/SFTP:hen, Skannaa sähköpostipalvelimeen ja Skannaa USB:hen -toimintoihin.

Aloitusnäyttö 3

image

Aloitusnäyttö 3 tarjoaa pääsyn WS Scan -toimintoon.

1. [PC:hen]

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa PC:hen -toimintoa.

2. [Työnkulut]

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa työnkulkuun -toimintoa.

image
    Asetukset on määritettävä iPrint&Scanissa etukäteen.

3. [verkkoon]

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa verkkoon -toimintoa.

4. image (Langattoman yhteyden tila)

Seuraavan taulukon kukin kuvake esittää langattoman verkon tilaa:

image
    • Laitetta ei ole yhdistetty langattomaan tukiasemaan/reitittimeen.

Määritä langattomat asetukset painamalla tätä kuvaketta. Yksityiskohtaisempia tietoja imageimage Pika-asennusopas

• Langaton asetus on poistettu käytöstä.
    image

Langaton verkkoyhteys on käytössä.

Kolmivaiheinen ilmaisin kussakin aloitusnäytössä näyttää nykyisen langattoman signaalin voimakkuuden.

image

Langatonta tukiasemaa/reitintä ei havaita.

image

Voit määrittää langattomat asetukset painamalla langattoman tilan painiketta.

5. image ([Asetukset])

Siirry Asetukset-valikkoon painamalla tätä.

6. image ([Pikakuvakkeet])

Luo pikakuvakkeita usein käytetyille toiminnoille, joita ovat esimerkiksi Skannaa PC:hen, Skannaa sähköpostipalvelimeen ja Skannaa USB:hen, painamalla [Pikakuvakkeet]-painiketta ja sitten image-painiketta.

Voit skannata nopeasti käyttämällä pikakuvakkeiksi määritettyjä asetuksia.

image
    image

Voit näyttää muut Pikakuvakkeet-näytöt painamalla image tai image.

Pikakuvakenäyttöjä on viisi, joista jokainen voi sisältää enintään neljä pikakuvaketta. Voit luoda yhteensä 20 pikakuvaketta.

7. [FTP:hen/SFTP:hen]

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -toimintoa.

8. [sähköposti- palvelimeen]

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa sähköpostipalvelimeen -toimintoa.

9. [USB:hen]

Paina tätä, kun haluat käyttää Skannaa USB:hen -toimintoa.

10. [WS-skan.]

Paina tätä, kun haluat käyttää Web Services -skannausta.

image
Tämä tuote tunnistaa ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD:n kirjasintyypit.

Autoskannaus

Autoskannaus-ominaisuuden avulla voit aloittaa skannaamisen automaattisesti heti, kun asiakirja asetetaan ADS:ään.

Jos haluat käyttää Autoskannaus-ominaisuutta, sinun on ensin luotava Autoskannaus-pikakuvake ja otettava sitten Autoskannaus käyttöön Yleiset asetukset -osassa:

1. Paina [Pikakuvakkeet]-painiketta.
  2. Paina image kerran tuodaksesi näyttöön kohteen [Autoskannaus].
    image
  3. Paina image lisätäksesi Autoskannaus-pikakuvakkeen.
  4. Valitse pikakuvaketoiminto (esimerkiksi Skannaa PC:hen).
  5. Paina [Tallenna pikakuvak]. Kun nestekidenäytössä näkyy [Nämä asetukset tallennetaan pikakuvakkeeksi.], paina [OK].
  6. Anna pikavalinnan nimi ja paina [OK]-painiketta. Kun nestekidenäytössä näkyy [Talletetaanko tämä pikavalinnaksi?], paina [OK].
  7. Siirry Asetukset-valikkoon painamalla image ([Asetukset]). Paina [Yleiset asetukset]>[Autoskannaustila] ja valitse [On].
HUOMAUTUS
Vain yksi Autoskannaus-profiili voidaan tallentaa kerrallaan.

Asetukset-valikko

Valitse painamalla image ([Asetukset]), kun haluat tarkastella ja käyttää kaikkia laitteen asetuksia.

• [Yleiset asetukset]

Paina tätä, kun haluat siirtyä Yleiset asetukset -valikkoon.

• [Pikakuvakeasetukset]

Paina tätä, kun haluat määrittää pikakuvakkeet. Tämä asetus ei ole käytettävissä, eikä sitä voi valita, ellet ole lisännyt pikakuvakkeita.

• [Verkko]

Paina tätä, kun haluat käyttää verkkoasetuksia.

• [Laitetiedot]

Paina tätä, kun haluat tarkistaa laitteen tiedot.

• [Ensimmäinen määritys]

Paina tätä, kun haluat käyttää valikoita [Päivämäärä ja kellonaika], [Nollaa] ja [Paikallinen kieli].