Hjem > Fejlfinding > Hvis du har problemer med din maskine > Netværksproblemer > Din scanner kan ikke registreres på netværket under installationen

Din scanner kan ikke registreres på netværket under installationen

Relaterede modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Årsag Handling
Din computer er ikke sluttet til netværket.

Kontroller, at din computer har forbindelse til et netværk, f.eks. et LAN-miljø eller internettjenester. Kontakt netværksadministratoren for at få yderligere support.

Din maskine er ikke sluttet til netværket.

(Kabelbaseret netværk)

• Tryk på image Indstillinger > Netværk > Kablet LAN > Status for kabelbaseret LAN > Status. Hvis displayet viser Inaktiv eller Fra, kan du spørge din netværksadministrator, om din IP-adresse er gyldig.

(Trådløst netværk)

• Tryk på image Indstillinger > Netværk > WLAN(WiFi) > Status for WLAN > Status. Hvis displayet viser Forbindelse mislykkedes, kan du spørge din netværksadministrator, om din IP-adresse er gyldig.

Du bruger sikkerhedssoftware.
  • I installationsdialogboksen kan du søge efter Brother-maskinen igen.
  • Tillad adgang, når sikkerhedssoftwarens advarselsmeddelelse vises under installation af Brother-enheden.
  • Følgende portnumre anvendes til Brother-netværksfunktioner:
    • Netværksscanning

Portnummer 5566/Protokol TCP

• Netværksscanning (Brother iPrint&Scan)

Portnummer 54921/Protokol TCP

• BRAdmin Light

Portnummer 161/Protokol UDP

• For mere information om sikkerhedssoftware imageimage Relaterede informationer: Brother-maskinen kan ikke scanne via netværket
Du bruger en Wi-Fi-router.

Privacy Separator på din Wi-Fi-router er muligvis aktiveret. Deaktiver Privacy Separator.

Brother-maskinen er placeret for langt væk fra det trådløse accesspoint/routeren. Placer din Brother-maskine inden for 1 meter fra det trådløse accesspoint/routeren, når du konfigurerer indstillingerne for det trådløse netværk.
Der er nogle forhindringer (f.eks. vægge eller møbler) mellem maskinen og det trådløse accesspoint/routeren. Flyt din Brother-maskine til et område uden forhindringer eller tættere på det trådløse accesspoint/routeren.
Der er en trådløs computer, Bluetooth®-understøttet enhed, mikroovn eller digital trådløs telefon i nærheden af Brother-maskinen eller det trådløse accesspoint/routeren. Flyt alle enhederne væk fra Brother-maskinen eller det trådløse accesspoint/routeren.