Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Översikt över pekskärms-LCD

Översikt över pekskärms-LCD

Relaterade modeller:ADS‑1800W

Hemskärmar

Du växlar mellan olika hemskärmar genom att trycka på image eller image.

Från hemskärmarna kan du komma åt olika inställningar.

image
  1. Datum och tid

Visar datum och tid inställt i maskinen.

Det här området används även för att visa fel- och underhållsmeddelanden.

2. image (Wi-Fi Direct-status)

Tryck för att konfigurera Wi-Fi Direct-inställningar.

Följande ikoner visar Wi-Fi Direct-statusen:

image
    • Din skanner är inte ansluten till Wi-Fi Direct-nätverket.

Tryck på den här ikonen för att konfigurera Wi-Fi Direct-inställningar.

• Wi-Fi Direct är inaktiverad.
    image

Din skanner är ansluten till Wi-Fi Direct-nätverket.

image

Wi-Fi Direct-nätverket kan inte detekteras.

3. image (Trådlös status)

Följande ikoner visar det trådlösa nätverkets status:

image
    • Maskinen är inte ansluten till den trådlösa åtkomstpunkten/routern.

Tryck på den här ikonen för att konfigurera de trådlösa inställningarna. Mer detaljerad information imageimage Snabbguide

• Trådlös överföring är avstängd.
    image

Det trådlösa nätverket är anslutet.

En indikering med tre nivåer i hemskärmarna visar signalstyrkan på den trådlösa överföringen.

image

Ingen trådlös åtkomstpunkt/router har upptäckts.

image

Du kan konfigurera trådlösa inställningar genom att trycka på knappen för trådlös status.

4. Lägen:

Tryck för att växla till de olika lägena.
    • [Internet]

Tryck för att ansluta skannern till en Internettjänst.

• [till PC]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till PC.

• [Arbetsflöden]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till arbetsflöde.

image
      Inställningar måste på förhand konfigureras i iPrint&Scan.

• [till nätverk]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till nätverk.

• [till FTP/SFTP]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till FTP/SFTP.

• [till e-postserver]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till e-postserver.

• [till deln.punkt]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till SharePoint.

• [Appar]

Tryck för att ansluta skannern till tjänsten Brother Apps.

• [WS-skanning]

Tryck för att gå till funktionen Skanna med WS.

• [till USB]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till USB.

5. image ([Inställningar])

Tryck för att öppna menyn Inställningar.

6. image ([Genvägar])

Tryck för att skapa genväg för vanliga åtgärder som Skanna till PC, Skanna till e-postserver, Skanna till USB och andra funktioner.

Skanna snabbt med hjälp av snabbval.

image
  • Om ett felmeddelande eller en avisering visas i informationsfältet, trycker du på meddelandeområdet för att se detaljerna.
    image
    • Varningsikonen image visas vid fel eller underhållsmeddelanden.
    • Informationsikonen image visas när det finns användbara tips eller kompletterande information tillgänglig.
  • Denna produkt använder teckensnitt från ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.

Autostart skanning

Med funktionen Autostart skanning kan du starta skanningen automatiskt så fort ett dokument läggs i dokumentmataren.

Om du vill använda Autostart skanning måste du först skapa en genväg för Autostart skanning och sedan aktivera inställningen Autostarta skanningsläge i [Allmän inställning]:

1. Tryck på [Genvägar].
  2. Tryck på image för att visa [Autostarta skanning].
    image
  3. Tryck på image för att lägga till genvägen för Autostart skanning.
  4. Välj genvägsfunktionen (till exempel Skanna till PC).
  5. Tryck på [Spara som genväg]. När LCD-skärmen anger [Dessa inställningar sparas som genväg.] trycker du på [OK].
  6. Ange snabbvalsnamnet och tryck på [OK]. När LCD-skärmen anger [Spara som entrycksgenväg?] trycker du på [OK].
  7. Tryck på image ([Inställningar]) för att öppna menyn Inställningar. Tryck på [Allmän inställning]>[Autostarta skanningsläge] och välj [].
OBS
Det går endast att spara en profil för Autostart skanning åt gången.

Menyn Inställningar

Tryck på image ([Inställningar]) om du vill se och komma åt alla inställningar på skannern.

• [Allmän inställning]

Tryck för att öppna menyn Allmänna inställningar.

• [Genvägsinställningar]

Tryck för att ställa in genvägar. Det här alternativet är inte tillgängligt och kan inte väljas om du inte har lagt till snabbval.

• [Nätverk]

Tryck för att öppna nätverksinställningar.

• [Maskininfo.]

Tryck för att se skannerns information.

• [Första installationen]

Tryck för att öppna menyerna [Datum och tid], [Återställning] och [Lokalt språk].