Skanna med webbtjänster från Brother-skannern (Windows 10 och Windows 11)

Relaterade modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

ADS-1350W

Om du har installerat drivrutinen för skanning via Webbtjänster kan du använda Webbtjänster för att skanna genom att trycka på image.

Innan du skannar ska du starta Webbaserad hantering och klicka på Scan (Skanna)>Scan Destination (Skanningsdestination) i det vänstra navigeringsfältet. I Button 1 (Knapp 1) fältet väljer du alternativet WS Scan (Skanna med WS).

1. Tryck på image till vilken du har tilldelat Webbtjänstens skanningsfunktion.
    Skannern börjar skanna.

ADS-1800W

Om du har installerat drivrutinen för skanning via webbtjänster kan du öppna skanningsmenyn för webbtjänster på Brother-skannerns LCD-skärm.

En del tecken i meddelanden som visas på LCD-skärmen kan ersättas med blanksteg om du inte har samma språkinställning i ditt operativsystem som den för Brother-maskinen.

1. Tryck på image eller image så visas [WS-skanning]. Tryck på det.
  2. Tryck på den skanningstyp som du vill utföra.
  3. Tryck på image eller image för att visa den dator till vilken data ska sändas och tryck sedan på datorns namn.
  4. Tryck på [Start].

Skannern börjar skanna.