Viktig merknad

• Du finner de nyeste brukerveiledningene på support.brother.com/manuals.
  • Sjekk support.brother.com/downloads for å finne oppdateringer for Brother-drivere og -programvare.
  • Hvis du vil ha den nyeste fastvareoppdateringen som vil holde maskinytelsen på topp, kan du sjekke support.brother.com/downloads. Ellers er muligens ikke enkelte av funksjonene på maskinen tilgjengelige.
  • Produktet må ikke brukes utenfor landet der det ble kjøpt, da dette kan være i strid med regelverk for trådløs kommunikasjon og strømnettverk i det landet.
  • Ikke alle modeller er tilgjengelige i alle land.
  • Før du gir fra deg maskinen til andre, bytter den ut eller kaster den, anbefaler vi på det sterkeste at du tilbakestiller den til fabrikkinnstillingene for å slette alle personlige opplysninger.
  • I denne Brukermanualen brukes det illustrasjoner av ADS-1800W med mindre noe annet er angitt.
  • Skjermbildene i denne Brukermanualen er kun ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske skjermbildene.
  • Hvis ikke annet er angitt, er skjermbildene i denne håndboken hentet fra Windows 10 og macOS v13.x. Skjermbilder på datamaskinen din kan variere avhengig av operativsystemet du bruker.
  • Innholdet i denne guiden og produktspesifikasjonene kan endres uten varsel.