Hjem > Scan (Skann) > Før skanning

Før skanning

For å skanne ved hjelp av maskinens kontrollpanel, må du laste ned og installere en av følgende mobil- eller datamaskinprogrammer:

Applikasjon Funksjoner Tilgjengelig operativsystem (OS) Slik får du tilgang
Windows Mac Mobil
Brother iPrint&Scan Gir deg muligheten til å utføre grunnleggende skanning og bruke avansert skannearbeidsflyt. Ja Ja Nei

For Windows: Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.

For Mac: Gå til App Store.

Nuance™ PaperPort™ 14SE

Gir deg muligheten til å skanne, dele, søke i og organisere dokumenter. Ja *1 Nei Nei Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.
Presto! BizCard

(ADS-1350W/ADS-1800W)

Administrerer informasjonen fra skannede visittkort på datamaskinen. Ja *1 Ja Nei Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.
Presto! ImageFolio

(ADS-1800W)

Gir deg muligheten til å retusjere og forbedre skannede bilder/fotografier på datamaskinen. Ja *1 Ja Nei Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.

Kofax Power PDF Standard *2

Gir deg muligheten til å opprette, redigere og konvertere PDF-filer til andre formater, inkludert Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, bildefiler og mer. Ja *1 Ja Nei Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.
Brother Mobile Connect

(ADS-1350W/ADS-1800W)

Gir deg muligheten til å skanne bilder og dokumenter direkte fra mobilenheten din. Nei Nei Ja

For Android-enheter: Gå til Google Play.

For iOS-enheter: Gå til App Store.

*1
TWAIN-driveren må være installert på datamaskinen.
*2
Hvis du blir bedt om å angi et serienummer når du starter programmet, kontrollerer du serienummeretiketten som er festet på skanneren.