Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Skifte ut rekvisita > Installere eller fjerne utmatingsskuffen

Installere eller fjerne utmatingsskuffen

Utmatingsskuffen er valgfritt tilbehør.

Installere utmatingsskuffen

1. Innrett hullene på bunnen av maskinen med dokkingpinnene på utmatingsskuffen, og skyv dem sammen som vist.
    image
  2. Skyv maskinen til venstre for å feste den.
    image
  3. Åpne toppdekselet (1) og løft deretter dokumentstøttearmene (2).
    image
  4. Trekk ut utmatingsskuffen (1) slik at den samsvarer med lengden til dokumentsidene.
    image
  5. Brett ut dokumentstopperen (1).
    image
FORSIKTIG
IKKE bær maskinen etter utmatingsskuffen.
image
image

Fjerne utmatingsskuffen

1. Lukk dokumentstopperen (1) og legg sammen utmatingsskuffen (2).
    image
  2. Fold dokumentstøttearmene (1) forsiktig inn, og lukk toppdekselet (2).
    image
  3. Mens du trykker bryteren på venstre side ned, skyver du maskinen til høyre.
    image
  4. Løft opp hovedenheten for å fjerne den.