Koti > Network (Verkko) > Langattomat verkkoasetukset > Käytä Wireless Directiä > Määritä Wireless Direct -verkkosi manuaalisesti

Määritä Wireless Direct -verkkosi manuaalisesti

Vastaavat mallit:ADS‑1350W

Ennen kuin määrität langattoman verkon asetukset, kirjoita muistiin laitteen verkon nimi (SSID) ja verkkoavain (salasana), jotka ovat laitteen pohjassa ja joiden kohdalla ovat merkinnät ”SSID” ja ”PASS”.

1. Avaa etukansi.
  2. Pidä image ja image samanaikaisesti painettuina viiden sekunnin ajan.
    image
    Kaikki merkkivalot vilkkuvat kolmen sekunnin ajan.
  3. Sulje etukansi.
  4. Kytke Wi-Fi-toiminto käyttöön mobiililaitteellasi ja etsi sitten laitetta.
  5. Napauta mobiililaitteessasi laitteen verkkonimeä (SSID).
  6. Anna verkkoavain (salasana), kun niin kehotetaan tekemään.
    image
    • Jos haluat yhdistää laitteesi (käyttäen sitä erillislaitteena) langattomaan tukiasemaan / reitittimeen, tarvitset tietokoneyhteyden. Voit ladata laitteen käytön edellyttämän ohjaimen ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.
    • Poista Wireless Direct käytöstä:
      1. Avaa etukansi.
      2. Pidä image ja image samanaikaisesti painettuina viiden sekunnin ajan.

Kaikki merkkivalot vilkkuvat kolmen sekunnin ajan.

3. Sulje etukansi.