Koti > Network (Verkko) > Langattomat verkkoasetukset > Käytä Wireless Directiä > Skannaa mobiililaitteesta käyttämällä Wireless Directiä

Skannaa mobiililaitteesta käyttämällä Wireless Directiä

Vastaavat mallit:ADS‑1350W

Wireless Direct on yksi Wi-Fi Alliance® -yhtiön kehittämistä langattomista määritystavoista. Sen avulla voit määrittää suojatun langattoman verkon Brother-laitteen ja mobiililaitteen, kuten Android™-laitteen, Windows-laitteen, iPhonen, iPod touch -laitteen tai iPadin, välille ilman tukiasemaa. Voit määrittää langattoman verkon asettamalla manuaalisesti SSID:n ja salasanan.

image
  1. Mobiililaite
  2. Brother-laitteesi