Koti > Network (Verkko) > Langattomat verkkoasetukset > Langattoman lähiverkon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Langattoman lähiverkon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Vastaavat mallit:ADS‑1350W / ADS‑1800W

ADS-1350W

1. Avaa etukansi.
  2. Pidä image ja image samanaikaisesti painettuina viiden sekunnin ajan.
    Kaikki merkkivalot vilkkuvat kolmen sekunnin ajan. Wi-Fi-merkkivalo syttyy, jos langaton lähiverkko on käytössä, ja jos langaton lähiverkko ei ole käytössä, se on sammuneena.
  3. Sulje etukansi.

ADS-1800W

1. Paina image[Asetukset]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[WLAN(Wi-Fi) käytössä].
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Ota käyttöön Wi-Fi valitsemalla [On].
    • Poista käytöstä Wi-Fi valitsemalla [Ei].
  3. Paina image-painiketta.