Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely > Skannaustoimintojen liittäminen laitteen skannauspainikkeeseen 1

Skannaustoimintojen liittäminen laitteen skannauspainikkeeseen 1

Vastaavat mallit:ADS‑1300 / ADS‑1350W
Liitä yksi seuraavista skannaustoiminnoista painikkeeseen image (painike 1), jos haluat käyttää image-painiketta pikapainikkeena:
  • Skannaa USB:hen
  • Skannaa PC:hen
  • Web Services -skannaus (ADS-1350W)

Asenna skannaussovellus ennen skannaamista (esimerkiksi Brother iPrint&Scan) ja määritä sitten skannausasetukset käyttäen sovellusta.

Liittäminen Etäasetusohjelman avulla, kun laitteesi on yhdistetty USB-kaapelilla

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Käynnistä image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Etäasetusohjelma.

• Mac

Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother, valitse mallisi nimi ja kaksoisnapsauta sitten Brother Remote Setup-kuvaketta.

Jos Etsi laitteita -valintaikkuna tulee näkyviin, valitse mallisi nimi ja valitse sitten Yhdistä.
  2. Valitse siirtymisruudun Skannauskohde-valikko ja valitse sitten liitettävä vaihtoehto Näppäin 1 -kentästä.
    image
    • Valitse tarvittaessa seuraava valintaruutu Vaihda automaattisesti "Skannaa USB:hen", jos USB-muistitikku on asetettu..
    • (ADS-1350W) Valitse WS-skan. -vaihtoehto ja valitse sitten "WS-skan." -kohde -kentästä sen tietokoneen nimi, johon haluat lähettää tiedot.
  3. Sulje Etäasetusohjelma-ikkuna osoittamalla OK.

Liittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla, kun laitteesi on yhdistetty verkon kautta

Toiminto on käytettävissä mallissa ADS-1350W.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen pohjassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Scan (Skannaa)>Scan Destination (Skannauskohde).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Valitse Button 1 (Painike 1) -kentästä vaihtoehto, jonka haluat määrittää.
    image
    • Valitse tarvittaessa seuraava valintaruutu Automatically switch to "Scan to USB" if a USB flash drive is inserted. (Vaihda automaattisesti ”Skannaa USB:hen” -asetukseen, jos USB-muistitikku on asetettu laitteeseen.).
    • (ADS-1350W) Valitse WS Scan (Web Services -skannaus) -vaihtoehto ja valitse sitten "WS Scan" Destination (”Web Services -skannaus” -kohde) -kentästä sen tietokoneen nimi, johon haluat lähettää tiedot.
  6. Valitse Submit (Lähetä).