Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

ADS-1300

image
  1. Virhemerkkivalo
    Valon vilkkuminen ilmoittaa virheestä.
  2. image (Virtapainike)
    Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
    Sammuta laite painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna.
  3. image (Pysäytä)
    Paina tätä, kun haluat pysäyttää nykyisen toimesi ja palata valmiustilaan.
  4. Laitteen skannauspainikkeet
    • image Painike 1

Voit suorittaa ”Skannaa kohteeseen” -toiminnon painamalla image, kun olet ensin liittänyt toiminnon tähän painikkeeseen. Voit määrittää jonkin näistä ”Skannaa kohteeseen” -toiminnoista käyttämään image-painiketta pikapainikkeena.

• Skannaa USB:hen
      • Skannaa PC:hen

Liitä haluamasi toiminto image-painikkeeseen käyttäen Etäasetusohjelmaa.

• image Painike 2 / image Painike 3

Suorita ”Skannaa PC:hen” -toiminto painamalla image- tai image-painiketta. Voit liittää ”Skannaa PC:hen” -vaihtoehdon asetukset käyttämään image- tai image-painiketta pikapainikkeina.

Voit vaihtaa muita skannausasetuksia (kuten tiedostotyyppi ja tarkkuus) image-painikkeeseen, kun se on liitetty ”Skannaa PC:hen” -toimintoon, image- tai image-painikkeeseen, käynnistämällä Brother iPrint&Scan, valitsemalla laitteesi ja napsauttamalla sitten Laitteen skannausasetukset -painiketta.

image
    • Asenna skannaussovellus (esimerkiksi Brother iPrint&Scan) ja määritä asetukset käyttäen sovellusta ennen skannaamista laitteesta.
    • Jos laitteesi on yhdistetty verkon kautta, suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä skannauskohdeasetuksen määritykseen.
  5. USB-merkkivalo
    Valon palaessa Skannaa USB:hen -toiminto on käytettävissä.
  6. Syötön valitsin (image (ADS-tila) /image (muovikorttitila))
    Valitse skannerin syöttötila liu’uttamalla.

ADS-1350W

image
  1. Virhemerkkivalo
    Valon vilkkuminen ilmoittaa virheestä.
  2. image (Virtapainike)
    Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
    Sammuta laite painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna.
  3. image (Pysäytä)
    Paina tätä, kun haluat pysäyttää nykyisen toimesi ja palata valmiustilaan.
  4. image (WPS)
    Jos langaton tukiasemasi / reitittimesi tukee WPS:ää (Wi-Fi Protected Setup), voit yhdistää laitteesi langattomaan tukiasemaasi / reitittimeesi painamalla image-painiketta.
  5. Wi-Fi-merkkivalo
    • Valon vilkkuessa laite on valmis langattomaan verkkoon liitettäväksi.
    • Valon palaessa laitteesi on yhdistetty langattomaan tukiasemaan tai langattomaan verkkoon Wireless Direct -määritystavalla.
  6. Laitteen skannauspainikkeet
    • image Painike 1

Voit suorittaa ”Skannaa kohteeseen” -toiminnon painamalla image, kun olet ensin liittänyt toiminnon tähän painikkeeseen. Voit määrittää jonkin näistä ”Skannaa kohteeseen” -toiminnoista käyttämään image-painiketta pikapainikkeena.

• Skannaa USB:hen
      • Skannaa PC:hen
      • Web Services -skannaus

Liitä image-painikkeeseen haluamasi toiminto käyttäen Etäasetusohjelmaa tai WWW-pohjaista hallintaa.

• image Painike 2 / image Painike 3

Suorita ”Skannaa PC:hen” -toiminto painamalla image- tai image-painiketta. Voit liittää ”Skannaa PC:hen” -vaihtoehdon asetukset käyttämään image- tai image-painiketta pikapainikkeina.

Voit vaihtaa muita skannausasetuksia (kuten tiedostotyyppi ja tarkkuus) image-painikkeeseen, kun se on liitetty ”Skannaa PC:hen” -toimintoon, image- tai image-painikkeeseen, käynnistämällä Brother iPrint&Scan, valitsemalla laitteesi ja napsauttamalla sitten Laitteen skannausasetukset -painiketta.

image
    • Asenna skannaussovellus (esimerkiksi Brother iPrint&Scan) ja määritä asetukset käyttäen sovellusta ennen skannaamista laitteesta.
    • Jos laitteesi on yhdistetty verkon kautta, suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä skannauskohdeasetuksen määritykseen.
  7. USB-merkkivalo
    Valon palaessa Skannaa USB:hen -toiminto on käytettävissä.
  8. Syötön valitsin (image (ADS-tila) /image (muovikorttitila))
    Valitse skannerin syöttötila liu’uttamalla.

ADS-1800W

image
  1. image (Virtapainike)
    Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
    Sammuta laite painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna. Kosketusnäytössä näkyy [Sammutetaan] ennen sammutusta.
  2. image (Takaisin)
    Paina tätä, jos haluat palata edelliseen näyttöön tai valikkoon.
  3. image (Koti-painike)
    Palaa aloitusnäyttöön ja valmiustilaan painamalla tätä.
  4. image (Pysäytä)
    Paina tätä, kun haluat pysäyttää tai peruuttaa nykyisen toimesi ja palata valmiustilaan.
  5. Nestekidekosketusnäyttö
    Käytä valikkoja ja asetuksia painamalla kosketusnäyttöä.
  6. Syötön valitsin (image (ADS-tila) /image (muovikorttitila))
    Valitse skannerin syöttötila liu’uttamalla.