Koti > Säännöllinen kunnossapito > Tarvikkeiden vaihtaminen > Tarvikkeiden vaihtovälin tarkistaminen

Tarvikkeiden vaihtovälin tarkistaminen

Tarkista laitteen osat säännöllisesti, jotta skannauslaatu pysyy hyvänä.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Käynnistä image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Etäasetusohjelma.

• Mac

Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother, valitse mallisi nimi ja kaksoisnapsauta sitten Brother Remote Setup-kuvaketta.

Jos Etsi laitteita -valintaikkuna tulee näkyviin, valitse mallisi nimi ja valitse sitten Yhdistä.
    image
    Jos laitteesi on yhdistetty verkon kautta, suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä tietojen tarkistamiseen.
  2. Napsauta vasemmassa siirtymisruudussa Laitetiedot, ja voit tarkistaa syöttörullan ja erottelukumin jäljellä olevan käyttöiän.
    image
    Jos merkkivalo ilmaisee, että syöttörulla tai erottelukumi on aika vaihtaa, suosittelemme tilaamaan tarvittavat osat Brother-sivustosta tai paikalliselta Brother-jälleenmyyjältä.

ADS-1800W

• Valitse painamalla image [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Käyttölaskurit].
    Nestekidenäytössä näkyvät [Syöttörullalaskuri] ja [Erottelukumin laskuri].
    image
    Jos nestekidenäytössä ilmoitetaan, että syöttörulla tai erottelukumi on aika vaihtaa, suosittelemme tilaamaan tarvittavat osat Brother-sivustosta tai paikalliselta Brother-jälleenmyyjältä.