Koti > Tietoturva > SSL/TLS:n käyttö > Verkkolaitteen turvallinen hallinta SSL/TLS:n avulla > Itse allekirjoitetun varmenteen asentaminen Windows-käyttäjille järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla

Itse allekirjoitetun varmenteen asentaminen Windows-käyttäjille järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla

Vastaavat mallit:ADS‑1350W / ADS‑1800W
  • Seuraavat vaiheet koskevat Microsoft Edge -selainta. Jos käytät toista verkkoselainta, katso verkkoselaimen asiakirjoista tai verkko-ohjeesta varmenteiden asennusohjeet.
  • Varmista, että olet luonut itse allekirjoitetun varmenteen WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  1. Napsauta kuvaketta Microsoft Edge hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana.
    Jos Käyttäjätilien valvonta -näyttö tulee näkyviin, valitse Kyllä.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Jos yhteytesi ei ole yksityinen, napsauta painiketta Lisäasetukset ja jatka sitten verkkosivulle.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen pohjassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  5. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Security (Suojaus)>Certificate (Varmenne).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  6. Valitse Export (Vie).
  7. Jos haluat salata tiedoston, kirjoita salasana kenttään Enter password (Anna salasana). Jos Enter password (Anna salasana) -kenttä on tyhjä, tiedostoa ei salata.
  8. Kirjoita salasana uudelleen Retype password (Kirjoita salasana uudelleen)-kenttään ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  9. Avaa ladattu tiedosto napsauttamalla sitä.
  10. Kun Ohjattu varmenteiden tuominen -ikkuna tulee näkyviin, valitse Seuraava.
  11. Napsauta Seuraava.
  12. Kirjoita tarvittaessa salasana ja napsauta Seuraava.
  13. Valitse Sijoita kaikki varmenteet seuraavaan säilöön ja Selaa....
  14. Valitse Luotetut varmenteiden päämyöntäjät ja napsauta OK.
  15. Napsauta Seuraava.
  16. Napsauta Valmis.
  17. Valitse Kyllä, jos tunnistetieto (allekirjoitus) on oikea.
  18. Napsauta OK.