Koti > Tietoturva > SSL/TLS:n käyttö > Verkkolaitteen turvallinen hallinta SSL/TLS:n avulla > WWW-pohjaisen hallinnan käyttö SSL/TLS:n avulla

WWW-pohjaisen hallinnan käyttö SSL/TLS:n avulla

Vastaavat mallit:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Verkkolaitteen turvallinen hallinta edellyttää, että hallinta-apuohjelmia käytetään suojausprotokollien kanssa.
image
  • HTTPS-protokollan käyttö edellyttää, että laitteessa on käytössä HTTPS. HTTPS-protokolla on oletusarvon mukaan käytössä.
  • Voit muokata HTTPS-protokollan asetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen pohjassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Voit nyt käyttää tulostinta HTTPS-protokollalla.