Koti > Tietoturva > Varmenteiden määritys laitteen suojaukselle > Itseallekirjoitetun varmenteen luominen

Itseallekirjoitetun varmenteen luominen

Vastaavat mallit:ADS‑1350W / ADS‑1800W
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen pohjassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Security (Suojaus)>Certificate (Varmenne).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Napsauta Create Self-Signed Certificate (Luo itseallekirjoitettu sertifikaatti).
  6. Syötä Common Name (Yleinen nimi) ja Valid Date (Voimassa oleva päivämäärä).
    • Common Name (Yleinen nimi) -pituus on alle 64 tavua. Kirjoita tunniste, kuten IP-osoite tai solmun tai toimialueen nimi, kun muodostat laitteeseen SSL/TLS-yhteyden. Solmun nimi on oletusarvoisesti näkyvissä.
    • Näkyviin tulee varoitus, jos käytät IPPS- tai HTTPS-protokollaa ja kirjoitat URL-kenttään eri nimen kuin kohtaan Common Name (Yleinen nimi), jota käytettiin itse allekirjoitetussa varmenteessa.
  7. Valitse laitteesi Public Key Algorithm (Yleisen avaimen algoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on RSA(2048bit) (RSA (2 048-bittinen)).
  8. Valitse laitteesi Digest Algorithm (Koostealgoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on SHA256.
  9. Napsauta Submit (Lähetä).