Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Het apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Het apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Gerelateerde modellen:ADS‑1350W / ADS‑1800W

Als het draadloze toegangspunt/de router Wi-Fi Protected Setup (WPS) ondersteunt, kunt u WPS gebruiken via het bedieningspaneel van uw apparaat om de instellingen voor het draadloze netwerk te configureren.

ADS-1350W

1. Houd image twee seconden ingedrukt.
  2. Wanneer het Wi-Fi-lampje begint te knipperen, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Uw apparaat probeert automatisch verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als uw draadloze apparaat met succes is verbonden, stopt het Wi-Fi-lampje met knipperen en blijft continu branden.
De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de drivers en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.

ADS-1800W

1. Druk op image [Instellingen]>[Netwerk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/drukknop].
  2. Wanneer [WLAN inschakelen? Wilt u doorgaan?] verschijnt, drukt u op [Ja].
    De draadloze installatiewizard wordt gestart. Druk op [Nee] om te annuleren.
  3. Wanneer u via het touchscreen wordt gevraagd om WPS te starten, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk op [OK] en het apparaat probeert automatisch verbinding te maken met het draadloze netwerk.
Als de verbinding van uw draadloze apparaat tot stand is gekomen, wordt [Verbonden] op het LCD-scherm weergegeven.
De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de drivers en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.