Home > Scannen > Voordat u gaat scannen

Voordat u gaat scannen

Als u wilt scannen zonder het bedieningspaneel op het apparaat te gebruiken, downloadt u een van onderstaande toepassingen of mobiele toepassingen:

App Kenmerken Beschikbaar besturingssysteem (OS) Te vinden op
Windows Mac Mobiel
Brother iPrint&Scan Voor eenvoudige scantaken en geavanceerde scan-workflows. Ja Ja Nee

Voor Windows: ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.

Voor Mac: ga naar de App Store.

Nuance™ PaperPort™ 14SE

Documenten scannen, delen, zoeken en rangschikken. Ja *1 Nee Nee Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.
Presto! BizCard

(ADS-1350W/ADS-1800W)

Gegevens beheren op basis van gescande visitekaartjes op de computer. Ja *1 Ja Nee Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.
Presto! ImageFolio

(ADS-1800W)

Gescande afbeeldingen/foto’s op de computer retoucheren en verbeteren. Ja *1 Ja Nee Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.

Kofax Power PDF Standard *2

PDF-bestanden maken, bewerken en converteren naar een andere indeling, zoals Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, afbeeldingsbestanden en meer. Ja *1 Ja Nee Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.
Brother Mobile Connect

(ADS-1350W/ADS-1800W)

Foto’s en documenten rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat scannen. Nee Nee Ja

Voor Android apparaten: ga naar Google Play.

Voor iOS-apparaten: ga naar de App Store.

*1
Het TWAIN-stuurprogramma moet op de computer zijn geïnstalleerd.
*2
Als bij het starten van de toepassing om het serienummer wordt gevraagd, raadpleegt u het label dat aan de scanner is bevestigd.