Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Het webservicesprotocol gebruiken voor netwerkscannen (Windows 10 en Windows 11) > Scannen met Web Services vanaf het Brother-apparaat (Windows 10 en Windows 11)

Scannen met Web Services vanaf het Brother-apparaat (Windows 10 en Windows 11)

Gerelateerde modellen:ADS‑1350W / ADS‑1800W

ADS-1350W

Als u driver hebt geïnstalleerd voor het scannen via Web Services, kunt u Web Services gebruiken voor scannen door op image te drukken.

Voordat u gaat scannen, start u Beheer via een webbrowser en klikt u in de linker navigatiebalk op Scannen>Scanbestemming. Selecteer in het veld Knop 1 de optie WS scan.

1. Druk op image waaraan u de functie Scannen naar Web Services hebt toegewezen.
    Het apparaat begint met scannen.

ADS-1800W

Als u het stuurprogramma voor scannen via Web Services hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot het scanmenu van Web Services op het LCD-scherm van het Brother-apparaat.

Bepaalde tekens in de berichten op het LCD-scherm kunnen zijn vervangenn door spaties indien de taalinstellingen van uw besturingssysteem en van uw Brother-apparaat verschillen.

1. Druk op image of op image om [WS Scan] weer te geven en druk er vervolgens op.
  2. Druk op het type scan dat u wilt uitvoeren.
  3. Druk op image of image om de naam van de computer, waar u de gegevens naar wilt verzenden, weer te geven en druk op de naam van de computer.
  4. Druk op [Start].

Het apparaat begint te scannen.