Hjem > Præsentation af Brother-maskinen > Oversigt over betjeningspanelet > Tildel scanningsfunktioner til enhedens scanningsknap 1

Tildel scanningsfunktioner til enhedens scanningsknap 1

Relaterede modeller:ADS‑1300 / ADS‑1350W
Tildel en af følgende scanningsfunktioner til image (Knap 1) hvis du vil bruge image som en genvejsknap:
  • Scan til USB
  • Scan til PC
  • WS-Scan (ADS-1350W)

Før du scanner, skal du installere et scanningsprogram (f.eks. Brother iPrint&Scan) og derefter konfigurere scanningsindstillingerne ved hjælp af programmet.

Tildel ved hjælp af fjernindstilling, når din maskine er tilsluttet via et USB-kabel

1. Gør et af følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje, og klik derefter på Fjernkonfiguration.

• Mac

I Finder-menubjælken skal du klikke på >Programmer>Brother, vælge navnet på din model og derefter dobbeltklikke på ikonet Brother Remote Setup.

Hvis Søg enheder-dialogboksen vises, skal du vælge dit modelnavn og derefter klikke på Tilslut.
  2. Vælg Scandestination-menuen i navigationsruden, og vælg derefter den indstilling, du vil tildele, i Knap 1 feltet.
    image
    • Vælg om nødvendigt afkrydsningsfeltet Skift automatisk til "Scan til USB", hvis der indsættes et USB-flashdrev..
    • (ADS-1350W) Vælg WS Scan-indstillingen og vælg derefter navnet på den computer, du vil sende data til i "WS Scan"-destination-feltet.
  3. Klik på OK for at lukke vinduet Fjernindstilling.

Tildel ved hjælp af webbaseret administration, når din maskine er tilsluttet via et netværk

Denne funktion er tilgængelig for ADS-1350W.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden til at administrere denne maskines indstillinger findes i bunden af maskinen og er markeret med “Pwd“. Skift standardadgangskoden ved at følge vejledningen på skærmen, første gang du logger på.
  4. Klik på Scan (Scanning)>Scan Destination (Scanningsdestination) i venstre navigationsbjælke.
    image
    Start navigationen fra image, hvis venstre navigationsbjælke ikke er synlig.
  5. Vælg den indstilling, du vil tildele, i Button 1 (Knap 1) feltet.
    image
    • Vælg om nødvendigt afkrydsningsfeltet Automatically switch to "Scan to USB" if a USB flash drive is inserted. (Skifter automatisk til "Scan til USB", hvis der sættes et USB-flashdrev i.).
    • (ADS-1350W) Vælg WS Scan (WS-Scan)-indstillingen og vælg derefter navnet på den computer, du vil sende data til i "WS Scan" Destination ("WS-Scan" destination)-feltet.
  6. Klik på Submit (Send).