Hjem > Scan (Scanning) > Før scanning

Før scanning

Download og installer et af følgende mobil- eller computerprogrammer for at scanne uden brug af maskinens kontrolpanel:

Program Egenskaber Tilgængeligt operativsystem (OS) Sådan får du adgang
Windows Mac Mobile
Brother iPrint&Scan Giver dig mulighed for at udføre grundlæggende scanning og bruge avancerede scanningsarbejdsgange. Ja Ja Nej

Windows: Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

Mac: Gå til App Store.

Nuance™ PaperPort™ 14SE

Giver dig mulighed for at scanne, dele, søge og organisere dokumenter. Ja *1 Nej Nej Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.
Presto! BizCard

(ADS-1350W/ADS-1800W)

Administrerer oplysningerne fra scannede visitkort på computeren. Ja *1 Ja Nej Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.
Presto! ImageFolio

(ADS-1800W)

Giver dig mulighed for at retouchere og forbedre scannede billeder/fotos på computeren. Ja *1 Ja Nej Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

Kofax Power PDF Standard *2

Giver dig mulighed for at oprette, redigere og konvertere PDF-filer til andre formater, herunder Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, billedfiler m.m. Ja *1 Ja Nej Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.
Brother Mobile Connect

(ADS-1350W/ADS-1800W)

Giver dig mulighed for at scanne fotos og dokumenter direkte fra din mobilenhed. Nej Nej Ja

Android-enheder: Gå til Google Play.

iOS-enheder: Gå til App Store.

*1
TWAIN-driver skal være installeret på computeren.
*2
Hvis du bliver bedt om at indtaste et serienummer, når du starter programmet, skal du kontrollere den serienummermærkat, der findes på scanneren.