Registrer en ekstern IC-kortlæser

Relaterede modeller:ADS‑1800W

Når du tilslutter en ekstern IC-kortlæser (integreret kredsløb), skal du bruge webbaseret administration til at registrere kortlæseren. Din maskine understøtter eksterne IC-kortlæsere, der bruger en HID-klassedriver.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden til at administrere denne maskines indstillinger findes i bunden af maskinen og er markeret med “Pwd“. Skift standardadgangskoden ved at følge vejledningen på skærmen, første gang du logger på.
  4. Klik på Administrator>External Card Reader (Ekstern kortlæser) i venstre navigationsbjælke.
    image
    Start navigationen fra image, hvis venstre navigationsbjælke ikke er synlig.
  5. Indtast de nødvendige oplysninger, og klik derefter på Submit (Send).
  6. Tilslut kortlæseren til maskinen.
    image
  7. Rør ved kortlæseren, hvis du bruger kortgodkendelse.