Hjem > Sikkerhed > Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 > Konfiguration af offentlig tilstand for Secure Function Lock 3.0

Konfiguration af offentlig tilstand for Secure Function Lock 3.0

Relaterede modeller:ADS‑1800W
Brug skærmen Secure Function Lock (sikker funktionslås) til konfiguration af offentlig tilstand, hvilket begrænser de funktioner, der er tilgængelige for offentlige brugere. Offentlige brugere behøver ikke at indtaste en adgangskode for at bruge funktionerne, der vælges under denne indstilling.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden til at administrere denne maskines indstillinger findes i bunden af maskinen og er markeret med “Pwd“. Skift standardadgangskoden ved at følge vejledningen på skærmen, første gang du logger på.
  4. I venstre navigationslinje skal du klikke på Administrator > Restriction Management (Begrænsningsstyring) eller User Restriction Function (Brugerbegrænsningsfunktion).
    image
    Start navigationen fra image, hvis venstre navigationsbjælke ikke er synlig.
  5. Vælg Secure Function Lock (sikker funktionslås).
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Klik på menuen Restricted Functions (Begrænsede funktioner).
  8. Markér et afkrydsningsfelt for at tillade, eller fjern markeringen i et afkrydsningsfelt for at begrænse den anførte funktion i rækken Public Mode (Offentlig tilstand).
  9. Klik på Submit (Send).