Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Udskiftning af forbrugsstoffer > Installer eller fjern outputbakken

Installer eller fjern outputbakken

Outputbakken er et valgfrit tilbehør.

Installer outputbakken

1. Ret hullerne i bunden af maskinen ind efter dockingpindene på outputbakken, og skub dem sammen som vist.
    image
  2. Skub maskinen til venstre for at fastgøre den.
    image
  3. Åbn det øverste låg (1), og løft derefter dokumentstøttearmene (2).
    image
  4. Træk outputbakken (1) ud, så den passer til dokumentsidernes længde.
    image
  5. Fold dokumentstopperen (1) ud.
    image
FORSIGTIG
Bær IKKE maskinen i outputbakken.
image
image

Fjern outputbakken

1. Luk dokumentstopperen (1), og fold outputbakken (2) sammen.
    image
  2. Fold forsigtigt dokumentstøttearmene (1), og luk derefter det øverste låg (2).
    image
  3. Skub maskinen til højre, mens du trykker kontakten på venstre side ned.
    image
  4. Løft hovedenheden op for at fjerne den.