Hjem > Sikkerhed > Låsning af maskinindstillinger fra betjeningspanelet > Oversigt over indstillingslås > Indstil eller skift adgangskode for indstillingslås

Indstil eller skift adgangskode for indstillingslås

Relaterede modeller:ADS‑1800W
  1. Tryk på image [Indstillinger]>[Generel konfiguration]>[Indstillingslås].
    image
    For at ændre adgangskoden skal du trykke på image[Indstillinger]>[Generel konfiguration]>[Indstillingslås]>[Angiv adgangskode] og derefter indtaste din eksisterende firecifrede adgangskode. Tryk på [OK].
  2. Indtast et firecifret tal for adgangskoden bestående af tallene fra 0 til 9. Tryk på [OK].
  3. Indtast den nye adgangskode, når touchskærmen viser [Kontroller:]. Tryk på [OK].
  4. Tryk på image.