Aktivering af indstillingslås

Relaterede modeller:ADS‑1800W

Brug funktionen Indstillingslås til at blokere uautoriseret adgang til maskinens indstillinger.

Når Indstillingslås er indstillet til Til, kan du ikke få adgang til maskinens indstillinger uden at indtaste adgangskoden.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Generel konfiguration]>[Indstillingslås]>[Lås Fra=>Til].
  2. Indtast den nuværende firecifrede adgangskode. Tryk på [OK].
image
Hvis du vil slå indstillingslås fra, skal du trykke på image på touchskærmen, indtaste den aktuelle firecifrede adgangskode og derefter trykke på [OK].