NewSoft Presto! BizCard 6 (Windows®) gebruiken

Met Presto! BizCard kunt u de gegevens van gescande visitekaartjes, zoals namen, bedrijfsnamen, mailingadressen, telefoon- en faxnummers en e-mailadressen, op uw computer beheren. U hoeft de visitekaartjes alleen te scannen of te importeren en de gegevens en afbeelding voor elk kaartje worden automatisch opgeslagen door Presto! BizCard. Er zijn verschillende weergavemodi beschikbaar om gegevens eenvoudig te kunnen zoeken, bewerken, maken en sorteren.

NewSoft Presto! BizCard 6 installeren

1
Plaats de meegeleverde dvd-rom in het dvd-rom-station.
2
Het hoofdmenu wordt automatisch weergegeven. Selecteer de naam van uw model en vervolgens de gewenste taal.
3
Klik op Extra toepassingen.
4
Klik op de knop NewSoft Presto! BizCard 6. Volg de instructies op het scherm.
Zie de Presto! BizCard Gebruikershandleiding in start/Alle programma’s/NewSoft/Presto! BizCard 6 op uw computer voor meer informatie.