Nuance PDF Converter Professional 7 (Windows®) gebruiken

Nuance PDF Converter Professional 7 beschikt over verschillende functies voor de verwerking van PDF-bestanden. U kunt PDF-bestanden hiermee ontgrendelen en openen om deze te bekijken, te bewerken, van opmerkingen te voorzien en opnieuw samen te stellen.

Nuance PDF Converter Professional 7 installeren

1
Plaats de meegeleverde dvd-rom in het dvd-rom-station.
2
Het hoofdmenu wordt automatisch weergegeven. Selecteer de naam van uw model en vervolgens de gewenste taal.
3
Klik op Extra toepassingen.
4
Klik op de knop Nuance PDF Converter Professional 7. Volg de instructies op het scherm.
Zie de Nuance PDF Converter Professional 7 Help door te klikken op Help in de menubalk en vervolgens op Help.