Scannen met Windows® Photo Gallery of Windows® Fax & Scan

U kunt de toepassingen Windows® Photo Gallery of Windows® Fax & Scan gebruiken om te scannen. Deze toepassingen maken gebruik van de WIA-scannerdriver. De volgende stappen helpen u bij het uitvoeren van de scanbewerkingen.
Afhankelijk van uw computer dient u mogelijk Windows® Photo Gallery of Windows® Fax & Scan te downloaden.
1
Laad uw document.
2
Open uw softwaretoepassing voor het scannen van het document. Ga op een van de volgende manieren te werk:
(Windows® Photo Gallery)
(1)
Klik op Bestand en vervolgens op Van camera of scanner importeren.
Selecteer de scanner die u wilt gebruiken.
Klik op de knop Importeren.
Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven.
(Windows® Fax & Scan)
Klik op Bestand, Nieuw en vervolgens op Scan.
Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven.
Scherm
Pas de instellingen in het dialoogvenster zo nodig aan.
Klik op de knop Zoeken.
De machine begint het document te scannen.