Scannen met Presto! PageManager of TWAIN-toepassingen (Macintosh)

U kunt de toepassing NewSoft Presto! PageManager gebruiken om te scannen. De scaninstructies in deze stappen zijn gebaseerd op Presto! PageManager. Voor andere toepassingen die TWAIN-specificaties ondersteunen, komen deze stappen ongeveer overeen.
Presto! PageManager installeren
Scannen met Presto! PageManager

Presto! PageManager installeren

1
Plaats de meegeleverde dvd-rom in het dvd-rom-station.
2
Dubbelklik op het BROTHER-pictogram op het bureaublad.
3
Dubbelklik op Hulpprogramma’s.
4
Dubbelklik op het pictogram PageManager Installer.
Volg de instructies op het scherm.
Opmerking Opmerking
NewSoft Presto! PageManager biedt ondersteuning voor Mac OS X 10.5.x, 10.6.x en 10.7.x.
Raadpleeg het Help-bestand van Presto! PageManager voor meer informatie over deze toepassing. U kunt het Help-bestand openen via het menu Help van NewSoft Presto! PageManager.