Scannen met Presto! PageManager

1
Dubbelklik op het pictogram van Presto! PageManager op het bureaublad om Presto! PageManager te starten.
Opmerking Opmerking
Als u de Brother TWAIN-driver de eerste keer gebruikt, moet u deze als standaarddriver instellen. Dit doet u als volgt:
(1)
Selecteer Select Source (Bron selecteren) in het menu File (Archief).
(2)
Selecteer Brother TWAIN en klik vervolgens op Select.
2
Selecteer Acquire Image Data (Ontvangen van het beeld) in het menu File (Archief).
Het dialoogvenster voor het instellen van de scanner verschijnt.
Scherm
3
Pas de instellingen in het dialoogvenster (Resolutie, Type scan, beeld aanpassen) zo nodig aan.
4
Selecteer de grootte van uw document in de keuzelijst Documentgrootte.
Opmerking Opmerking
Als u een documentgrootte hebt gekozen, kunt u het te scannen gedeelte aanpassen door er met de linkermuisknop op te klikken en te slepen. Dit is vereist wanneer u een afbeelding bijsnijdt om te worden gescand.
Klik op de knop Starten.
Het scannen wordt gestart.