Main Image
Artspira Icon

Brother Artspira app ondersteuningsinformatie

Ontwerpen & maken waar en wanneer u maar wilt.

Software bijwerken

Installeer de nieuwste software, voordat u deze dienst gaat gebruiken met uw borduurmachine of ScanNCut DX.

De nieuwste software ophalen

Voordat u zich aanmeldt voor een abonnement op Artspira+, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van de software van uw Brother-machine gebruikt.
* Artspira+ is alleen in bepaalde landen/regio’s beschikbaar.
Tik hier voor een lijst met landen/regio's waar Artspira+ beschikbaar is.

Gebruik uw computer om naar onze Brother support website, support.brother.comsupport.brother.com gaan, ga naar de pagina Downloads van uw machine en volg de instructies op het scherm om de nieuwste software naar uw Brother-machine te downloaden.

Wat is Artspira?

Artspira is dé centrale plek voor creativiteit, handwerken en projecten en bevat downloadbare ontwerpen, patronen en nog veel meer.

Meld u aan voor de abonnementsdienst van Artspira+ voor extra ontwerpen, functies en mogelijkheden!
Tik op Brother Artspira-abonnement voor meer informatie en om u vandaag nog aan te melden.
* Artspira+ is alleen in bepaalde landen/regio’s beschikbaar.
Bekijk hier de beschikbaarheid.

Handleidingen & Veelgestelde vragen

Hoe Artspira installeren?

1. Bezoek de App Store voor het door u geselecteerde besturingssysteem:
    • google playgoogle play
    • App StoreApp Store
  2. Tik "Brother Artspira" en installeer de app.

Ondersteunde besturingssystemen en apparaten

• Android: 8.0 of hoger
  • iOS/iPadOS: 13.0 of hoger

Hoofdfuncties - app-pictogram

•
Start

Start

U kunt nieuwe en aanbevolen patronen bekijken.

•
Galerij

Galerij

Je kunt je projecten posten, andere gebruikers volgen en hun projecten liken.
    Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen/regio's.
    Tik hier voor meer informatie.

•
Nieuw

Nieuw

U kunt een nieuw project maken. Bewerkingstools voor snijden en borduren zijn hier beschikbaar.
    Sommige tools zijn in bepaalde landen/regio's niet beschikbaar.

•
Mijn creaties

Mijn creaties

U kunt uw project opslaan en ophalen.
    De functie Importeer externe bestanden beschikbaar is.
    Tik hier voor meer informatie.

•
Instellingen

Instellingen

U kunt uw accountinformatie wijzigen en ondersteuningsinformatie krijgen.

Melding

Melding

U kunt de nieuwste informatie over Artspira krijgen.

Favoriet

Favoriet

U kunt uw favoriete patronen toevoegen en bekijken.

Machine-instellingen

Machine-instellingen

U kunt uw machines registreren.

• screen 1

• screen 2

※Deze afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden.

• screen 1
  • screen 2

※Deze afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden.