Trådløst LAN-kategorien

TCP/IP (trådløst)

Bilde
1.
Oppstartsmetode
Velg [STATIC], [AUTO], [BOOTP], [DHCP] eller [RARP].
2.
IP adresse/Nettverksmaske/Gateway
Angi de forskjellige verdiene.
Du kan bare angi innstillinger når IP-adressen er innstilt på [STATIC].
3.
DNS tjener metode
Velg [STATIC] eller [AUTO].
4.
Primær DNS tjenerens IP adresse/Sekundær DNS tjenerens IP adresse
Du kan bare angi innstillinger når DNS-serveren er satt til [STATIC].

IPv6

Bilde
1.
Statisk IPv6-adresse
Angi verdien.
2.
Aktiver denne adressen
Merk av for å aktivere den angitte statiske IPv6-adressen.
3.
Primær DNS Server IPv6 addresse/Sekundær DNS Server IPv6 adresse
Angi verdiene.
4.
IPv6-adresseliste
Viser listen over IPv6-adresser.

Innstillinger for trådløs forbindelse

Bilde
1.
Kommunikasjons modus
Velg [Ad-hoc] eller [Infrastruktur].
Merk Merk
Ikke alle datamaskiner, mobile enheter og operativsystemer, kan støtte Ad-hoc-modus.
2.
SSID (nettverksnavn)
Klikk på [Søk]-knappen for å vise SSID-valgene i en egen dialogboks.
3.
Kanal
Velg mellom alternativene som vises.
4.
Autentiseringsmetode/Krypteringsmodus
De støttede krypteringsmodusene for de forskjellige autentiseringsmetodene er som vist i Kommunikasjonsmodi og autentiseringsmetoder/krypteringsmodi.
5.
WEP nøkkel
Du kan bare angi en innstilling når WEP er valgt som krypteringsmetode.
6.
PSK(Passord)
Du kan bare angi en innstilling når WPA2-PSK eller WPA/WPA2-PSK er valgt som autentiseringsmetode.
7.
Bruker-ID/Passord
Du kan bare angi en innstilling når LEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS eller EAP-TLS er valgt som autentiseringsmetode. Med EAP-TLS er det dessuten ikke nødvendig å registrere et passord, men et klient-sertifikat må registreres. Hvis du vil registrere et sertifikat, kobler du til skriveren fra en webleser og angir sertifikatet. Hvis du vil ha detaljer om bruk av en webleser, se Webbasert administrasjon.
8.
Vis frem nøkkelen og passordet på skjermen
Hvis denne avmerkingsboksen er valgt, vises nøkkel- og passord i klartekst (ikke kryptert).