7 Webbasert administrasjon

Oversikt

Du kan bruke en standard webleser til å administrere en skriver i nettverket ved hjelp av HTTP. Når du bruker webbasert administrasjon, er følgende mulig:
Vise informasjon om skriverstatus
Endre nettverksinnstillinger som TCP/IP-informasjon
Vise informasjon om programvareversjon for skriveren og utskriftsserveren
Endre detaljer om nettverks- og skriverkonfigurasjon
Merk Merk
Kontroller at JavaScript og informasjonskapsler (cookies) er aktivert i webleseren du bruker.
For å bruke webbasert administrasjon må nettverket ditt bruke TCP/IP, og skriveren og datamaskinen må ha en gyldig IP-adresse.