Koble P-touch til din iOS-enhet

1
Koble sammen P-touch og datamaskinen med en USB-kabel.
2
Hvis Wi-Fi-lampen ikke er tent, trykker du på og holder knappen for trådløs modus nede i ett sekund for å slå på den trådløse LAN-funksjonen.
Etter at Wi-Fi-lampen er tent, slipper du knappen. Wi-Fi-lampen blinker.
3
4
På skjermbildet Wi-Fi-innstillinger på iOS-enheten velger du SSID for P-touch og angir passordet.
Merk Merk
Fabrikkinnstillingens SSID og passord er som følger:
SSID: "DIRECT-brPT-P750W****" der "****" er de fire siste sifrene i produktets serienummer.
(Du finner serienummeretiketten ved å åpne kassettdekselet.)
Passord (nettverksnøkkel): 00000000
Hvis du vil skrive ut SSID-en og passordet, trykker du to ganger på trådløs modus-knappen.
(Bruk 24 mm tape.)
Du kan også koble P-touch til en iOS-enhet i infrastrukturmodus via et WLAN-tilgangspunkt/ruter.