Tabblad Draadloos LAN

TCP/IP (Draadloos)

Afbeelding
1.
Bootmethode
Selecteer [STATIC], [AUTO], [BOOTP], [DHCP] of [RARP].
2.
IP-adres/Subnetmasker/Gateway
Geef de verschillende instellingen op.
U kunt alleen instellingen opgeven als het IP-adres is ingesteld op [STATIC].
3.
DNS-servermethode
Selecteer [STATIC] of [AUTO].
4.
IP-adres primaire DNS-server/IP-adres secundaire DNS-server
U kunt alleen instellingen opgeven als de DNS-server is ingesteld op [STATIC].

IPv6

Afbeelding
1.
Statisch IPv6-adres
Geef de waarde op.
2.
Dit adres activeren
Schakel dit selectievakje in om het opgegeven statische IPv6-adres te effectueren.
3.
Primaire DNS Server IPv6 Adres/Secundaire DNS Server IPv6 Adres
Geef de instellingen op.
4.
Lijst van IPv6-adressen
De lijst met IPv6-adressen wordt weergegeven.

Draadloze instellingen

Afbeelding
1.
Communicatiemodus
Selecteer [Ad-hoc] of [Infrastructuur].
Opmerking Opmerking
Niet alle computers, mobiele apparaten en besturingssystemen ondersteunen mogelijk de ad-hocmodus.
2.
SSID (netwerknaam)
Klik op de knop [Zoeken] om de mogelijke SSID’s weer te geven in een apart dialoogvenster.
3.
Kanaal
Maak een keuze uit de weergegeven opties.
4.
Verificatiemethode/Coderingsmodus
De ondersteunde versleutelingsmodi voor de verschillende verificatiemethoden staan in Communicatiemodi en Verificatiemethoden/Versleutelingsmodi.
5.
WEP-sleutel
U kunt alleen een instelling opgeven als u WEP hebt geselecteerd als coderingsmodus.
6.
Passphrase
U kunt alleen een instelling opgeven als u WPA2-PSK of WPA/WPA2-PSK hebt geselecteerd als verificatiemethode.
7.
Gebruiker-ID/Wachtwoord
U kunt alleen instellingen opgeven als u LEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS of EAP-TLS hebt geselecteerd als verificatiemethode. Bovendien is het bij EAP-TLS niet nodig om een wachtwoord op te geven, maar moet wel een clientcertificaat worden geregistreerd. Maak vanuit een webbrowser verbinding met de printer en geef het certificaat op om een certificaat te registreren. Zie Beheer via een webbrowser voor meer informatie over het gebruiken van een webbrowser.
8.
Toon de sleutel en het wachtwoord op het scherm
Als u dit selectievakje inschakelt, worden sleutels en wachtwoorden leesbaar weergegeven op het scherm (niet gecodeerde tekst).