7 Beheer via een webbrowser

Overzicht

U kunt de printer met een standaardwebbrowser in uw netwerk beheren met behulp van HTTP. Als u met beheer via een webbrowser werkt, is het volgende mogelijk:
Printerstatusinformatie weergeven
Netwerkinstellingen wijzigen, bijvoorbeeld TCP/IP-gegevens
Informatie over de softwareversie van de printer en de printserver weergeven
Netwerk- en printerconfiguratie-instellingen wijzigen
Opmerking Opmerking
Zorg ervoor dat JavaScript en cookies altijd zijn ingeschakeld in de browser die u gebruikt.
U kunt beheer via een webbrowser alleen gebruiken als uw netwerk met het protocol TCP/IP werkt, en als de printer en de computer beide een geldig IP-adres hebben.